18.09.2021 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

Moren tres veïns del Pallars Sobirà, dos d'ells bombers, en un accident de muntanya a Geòrgia

Les víctimes formaven part d'un grup de set persones del Pallars SOBIRÀ que estaven de vacances
Imatge general del Parc de Bombers de Sort el 4 de març de 2020. (horitzontal)
Parc de Bombers de Sort/Marta Lluvich
Moren tres veïns del Pallars Sobirà, dos d'ells bombers, en un accident de muntanya a Geòrgia

Tres veïns del Pallars Sobirà, de Sort i de Soriguera, han mort en un accident de muntanya al Caucas, Geòrgia, mentre feien un viatge personal, segons ha pogut confirmar l'ACN. Tots tres formaven part d'un grup de set persones del Pallars que estaven de vacances a la zona. A més, un quart membre del grup està ferit, tot i que de moment es desconeix el seu estat.

Entre les víctimes mortals hi ha dos membres dels Bombers de la Generalitat. Un d'ells estava destinat al parc de Sort i l'altre al parc del Pont de Suert

Entre les víctimes mortals hi ha dos membres dels Bombers de la Generalitat. Un d'ells estava destinat al parc de Sort i l'altre al parc del Pont de Suert. L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat a l'ACN que les víctimes eren veïnes de la capital del Pallars Sobirà i de Soriguera, i ha avançat que convocarà un ple per decretar dies de dol oficial.

Segons apunten les primeres informacions, el grup estava fent una travessa quan han tingut l'accident.

En un missatge al compte de Twitter, els Bombers han mostrat el condol a les famílies, amics i companys dels morts en l'accident. El cos ha activat el servei d'assistència psicològica per als companys de les víctimes dels dos parcs.

De la seva banda, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha transmès des del Parlament el condol a les famílies dels dos bombers morts, així com als seus companys de parc i regió d'Emergències. Buch també ha donat el condol als familiars de la tercera víctima mortal, que no era bomber.

Fonts del Ministeri d'Exteriors han apuntat a l'ACN que l'allau ha tingut a la regió de Mestia, al Caucas, i que representants diplomàtics estan en contacte amb les autoritats a la zona així com amb les famílies afectades. El grup que feia la travessa de muntanya estava format íntegrament per persones del Pallars Sobirà.

Moren tres veïns del Pallars Sobirà, dos d'ells bombers, en un accident de muntanya a Geòrgia
Comentarios