04.12.2020 |
Viure als Pirineus

MónNatura Pirineus reobre portes aquest cap de setmana

El centre ubicat a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, arriba enguany als 13 anys de vida, i presenta com a novetat una nova sala del voltor, amb vistes a la vall i llar de foc. Durant el mes de tancament s’ha aprofitat per millorar l’equipament que l’any passat va rebre prop de 16.000 visitants.

El linx és un dels animals que es poden veure el centre.
El linx és un dels animals que es poden veure el centre.
MónNatura Pirineus reobre portes aquest cap de setmana

MónNatura Pirineus, l’equipament que Fundació Catalunya-La Pedrera té a les Planes de Son, a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà ha reobert les seves portes aquesta setmana i encara el primer cap de setmana amb el cartell de complert. La bona temporada de neu ha permès la direcció recuperar les activitats pròpies d’aquesta època de l’any al centre, les raquetes de neu, i també una activitat que es va encetar fa dos hiverns i que aplega molt interès entre els visitants com és la construcció d’iglús. Però darrera d’aquestes activitats lúdiques, el centre que treballa en la sensibilització mediambiental torna a ser un equipament referent a aquesta zona pel seu treball en la recuperació de la fauna salvatge autòctona, la cultura de la sostenibilitat i també el coneixement de l’entorn.

Només l’any passat, MónNatura Pirineus, va rebre prop de 16.000 visitants que van participar a algunes activitats del centre però que també van visitar la vall, essent un motor econòmic i turístic consolidat del Pallars. MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un equipament de la Fundació Catalunya-La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar a la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental.

MónNatura Pirineus reobre portes aquest cap de setmana
Comentarios