09.08.2020 |
Viure als Pirineus

FESTIVAL D'ARTS ESCÈNIQUES AL CARRER

L'Esbaiola't d'Esterri d'Àneu apuja el teló

L'Esbaiola't 2019, des d'aquest mateix dijous i fins diumenge, oferirà 41 propostes d'espectacles, tallers, jocs i instal·lacions a càrrec de 33 companyies.
Tortell Poltrona torna a Esterri com a cap de cartell de l'Esbaiola't 2019
Tortell Poltrona torna a Esterri com a cap de cartell de l'Esbaiola't 2019
L'Esbaiola't d'Esterri d'Àneu apuja el teló

L'Esbaiola't 2019 ha apujat el teló. L'edició d'enguany, que comença aquest mateix dijous, oferirà 41 propostes d'espectacles, tallers, jocs i instal·lacions a càrrec de les 33 companyies que participaran a la 12a edició del festival d'arts escèniques, que se celebra del 25 al 28 de juliol a Esterri d'Àneu, al Pallars Sobirà.

La idea del festival és oferir cultura de qualitat per als infants i les famílies en general

Tortell Poltrona, Marie de Jongh i la Baldufa, amb l'espectacle 'Bye Bye Confetti', seran els caps de cartell d'aquesta edició, que tindrà un 21% de la programació estrangera.

Festival d'arts escèniques al carrer

L’Esbaiola’t és un festival d’arts escèniques al carrer i per a tots els públics organitzat per la Cia de Comediants La Baldufa i l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, que se celebra anualment en aquesta població el quart cap de setmana de juliol.

L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu ha augmentat un 27% l'aportació al festival per millorar la programació, les infraestructures i els sistemes d'emergència. 

Un festival de quatre dies de programació intensa i molt variada de circ, titelles, dansa, jocs, tallers, música i teatre. Una molt bona oportunitat per gaudir en família de les Valls d’Àneu i de la cultura en un entorn natural excepcional. L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu ha augmentat un 27% l'aportació al festival per millorar la programació, les infraestructures i els sistemes d'emergència. 

Programació

Un dels caps de cartell serà Tortell Poltrona, que després de deu anys tornarà a l'Esbaiola't per deplegar el 'Post Clàssic', un espectacle on revisa els números més importants de la seva carrera artística.

MARIE-DE-JONGH

Un altre dels noms rellevants de la programació serà la companyia basca Marie de Jongh, amb 'Amour', un espectacle ple de tendresa que ha rebut diferents distincions i que vol ser una crida a alliberar-se dels prejudicis i a reflexionar sobre l'amor i l'amistat.

Un altre espectacle destacat serà 'Bye, Bye Confetti' de la Baldufa, la darrera producció de la companyia lleidatana. Es tracta d'un espectacle de pallassos que, a través de l'absurd, el gest i l'humor porten el públic a refelexionar sobre el lideratge, la vida i la mort. 

BYE-BYE-CONFETTI

Podeu consultar tota la programació: http://www.festivalesbaiolat.cat/wp-content/uploads/2019/07/graella-diari-19a4.pdf

Esbaiola't programació

Vine a esbaiolar-te a les Valls d’Àneu!

La idea del festival és oferir cultura de qualitat per als infants i les famílies en general. Per aquest motiu, tant els espectacles que hi veurem com les activitat complementàries tenen molta qualitat artística, a més no són productes gaire habituals als circuits i a les programacions a les comarques de l’Alt Pirineu.

L'Esbaiola't d'Esterri d'Àneu apuja el teló
Comentarios