21.06.2021 |
Viure als Pirineus

LITERATURA

Josep de Moner presenta la seva segona novel·la a Sort

Maria, guerra i pau és una novel·la basada en la història de superació d’una noia pallaresa que en els anys de la postguerra es veu obligada a abandonar els paisatges de la seva infància per afrontar un nou model de vida a la ciutat.
 

Josep de Moner
Josep de Moner
Josep de Moner presenta la seva segona novel·la a Sort

Josep de Moner presenta la seva darrera obra a Sort. Ho farà acompanyat de Carles Isús, president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, i Pere Bascones, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sort. A més, hi haurà l'acompanyament musical de l'acordionista Mireia Ticó. L'acte serà el 19 de maig a les 7 de la tarda a l'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà.

Maria, guerra i pau, d'edicions Gregal, és una novel·la basada en la història de superació d’una noia pallaresa que en els anys de la postguerra es veu obligada a abandonar els paisatges de la seva infància per afrontar un nou model de vida a la ciutat.

Una veu femenina en primera persona encarna i dona vida a la protagonista, fet que ens permet compartir amb ella la manera amb què viu i percep el món, enmig del calidoscopi que l’envolta: les feines del camp i les tradicions festives; els odis ancestrals i la guerra; els amors soterrats i les il·lusions perdudes; els somnis a conquerir i l’esperança d’un futur millor.

Maria, Guerra i Pau 2

Josep de Moner

Josep de Moner va néixer el 20 de desembre de 1947 a Olp (Pallars Sobirà). Llicenciat en Ciències de la Informació, va treballar al Diario de Barcelona i a El Periódico de Catalunya. El teatre és l’activitat cultural que els darrers deu anys ha marcat la seva vida. És promotor, productor i actor de les Festes del Setge d’Olp; una realització dramàtica sobre la Guerra del Pallars (1484-1487) que es representa cada mes d’agost per diversos escenaris del Pallars. Ha representat també moltes obres amb la secció de teatre del Casino l’Aliança del Poblenou de Barcelona. Com a actor, va aparèixer a la sèrie Gran Nord de TV3. El 2015 va publicar la seva primera novel·la: El mirall del Ventolau.

Josep de Moner presenta la seva segona novel·la a Sort
Comentarios