20.10.2020 |
Viure als Pirineus

ARTS

Èxit d'inscripcions al "Terra Roia arts festival 2020" de Vilamur

Se celebrarà del 8 al 30 d'agots a Vilamur, al Pallars Sobirà
Una edició anterior del Festival SIARB
Una edició anterior del Festival SIARB
Èxit d'inscripcions al "Terra Roia arts festival 2020" de Vilamur

La campanya d'inscripció al festival TERRA ROIA, a data 1 de juny de 2020, ha estat tot un èxit. Una cinquantena d'artistes i entitats han confirmat la seva participació, alguns d'ells amb gran solvència internacional. Diverses entitats i creadors han mostrat el seu interès i se sumaran a la iniciativa els dies vinents.

Tenint en compte la circumstància en la qual estem vivint, i sumant els participants reals que ja estan inscrits com a col·lectiu, podríem assegurar que aquesta edició del TRaf oferirà les propostes i creacions de més de setanta artistes.

Una cinquantena d'artistes i entitats ja han confirmat la seva participació

Les ofertes d'activitats com tallers, xerrades, projeccions, actuacions, etc. es repartiran entre el 8 i el 30 d'agost, tant a Vilamur (Pallars Sobirà), com a altres pobles del municipi i de la comarca, com Llagunes, Peramea, Esterri d'Àneu, entre altres.

SIARB_8569

El fet que la majoria de les activitats siguin a l'aire lliure o en espais oberts ajudarà a complir les mesures de seguretat que s'han de prendre per la COVID-19. La resta de sales expositives comptaran, a més de les restriccions d'aforament, amb un recorregut que garantirà la protecció dels visitants.

Els organitzadors han explicat que "entre tots farem realitat un festival que ajudarà a la difusió de les propostes d'un col·lectiu que necessitem per ser millors i que ens necessita per la seva pervivència".

Si voleu més informació, cliqueu a la web:www.terraroiaartsfestival.com/ca

SIARB_8559


 

Èxit d'inscripcions al "Terra Roia arts festival 2020" de Vilamur
Comentarios