27.02.2021 |
Viure als Pirineus

Comença el Seminari de Traducció Poètica de Farrera

Aquest dimecres comença el 25è Seminari de Traducció Poètica de Farrera, traduint del castellà al català. Interromput el programa per l'aplicació de l'article 155, la Institució de les Lletres Catalanes continua enguany la programació prevista i amb ella la confiança amb el Centre d'Art i Natura (CAN). Ángeles Mora i Eduardo Moga són els poetes convidats en llengua castellana i seran traduïts per un equip de poetes de tot l'àmbit de parla catalana.

Centre d'Art i Natura de Farrera 2
El CAN és un dinamitzador cultural de Farrera i del Pallars
Comença el Seminari de Traducció Poètica de Farrera

D'altra banda, no es volia deixar enrere la oportunitat de celebrar les 25 edicions i el proper divendres s'obrirà l'experiència del STP a la comarca amb una Lectura de Poesia a Sort. Serà a la Sala de Plens de l'ajuntament a les 19h i presentarà l'acte, Francesc Parcerisas, poeta i creador de la fórmula que tants èxits qualitatius ha donat. Esperem que tots els que estimeu l'expressió poètica al Pallars hi podeu venir. Durarà al voltant d'una hora.

Divendres passat van acabar la sèrie de cursos propis d'aquest estiu amb el d'Il·lustració Científica que, en la 13ena edició i amb 13 inscrits, ha comptat amb el suport de Mimi Lee Crombie, com a especialista en papallones, i també del botànic, Àngel Romo. "Estem molt contents de donar continuïtat a formacions com la que protagonitza Carles Puche amb el suport eficient de la Carme, on l'observació de la natura és l'ingredient bàsic" expliquen des del CAN.

Amb tot, el cap de setmana 15 i 16 de setembre hi haurà el curs de Raquel Picolo sobreEscriptura i Natura. Les inscripcions s'han de fer directament amb ella: [email protected]. Hi ha descomptes pels pallaresos!

Comença el Seminari de Traducció Poètica de Farrera
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad