25.05.2020 |
Viure als Pirineus

ART I NATURA

El Centre d'Art i Natura de Farrera torna a obrir les portes l'1 de març

El Centre, situat al poble de Farrera, al Pallars Sobirà, ofereix un entorn privilegiat i tranquil ideal per a la reflexió, la inspiració i la creativitat.

Imatge del Centre d'Art i Natura de Farrera, al Pallars Sobirà/CAN
Imatge del Centre d'Art i Natura de Farrera, al Pallars Sobirà/CAN
El Centre d'Art i Natura de Farrera torna a obrir les portes l'1 de març

A partir del proper 1 de març tornen a obrir les portes del Centre d'Art i Natura de Farrera, al Pallars Sobirà. Els responsables del centre conviden a tothom que pugui estar-hi interessat, a utilitzar les instal·lacions per a qualsevol projecte creatiu, de recerca o estudi, sigui individual o col·lectiu.

El Centre d’Art i Natura de Farrera

El Centre d’Art i Natura de Farrera és una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. De titularitat municipal, el servei està gestionat per l'associació sense ànim de lucre, els Amics del CAN.

Situat al cor de la vegueria de l'Alt Pirineu, al Pallars Sobirà, el poble de Farrera (25 habitants i 1360 m) gaudeix d’un entorn privilegiat i tranquil ideal per a la reflexió, la inspiració i la creativitat. Sigui individualment o en grup, al CAN hi trobareu bon ambient de treball i condicions adequades per a la realització de projectes creatius o d'investigació.

Poesia Farrera 2

El medi natural d’alta muntanya, definit pels boscos de coníferes i de fulla caduca, els prats de dall, les pastures alpines i els roquissars, juntament amb l’autenticitat del seu patrimoni cultural, arquitectònic i humà, confereixen un marc únic pel treball de camp, la recerca i l’estudi.

Els equipaments residencials del CAN són senzills i confortables, amb habitacions individuals o dobles, cuina i bany. Els preus són assequibles i varien segons el tipus d'habitació i la llargada de l'estada.

Els tallers disposen de molt bona llum natural, aigua i electricitat, i són també adequats per a la celebració de seminaris, cursos o reunions, (per a 10 a 15 persones).

A més del servei de residència, el Centre d’Art i Natura (CAN) també programa beques i intercanvis, cursos i seminaris, exposicions del seu fons d’Art, espectacles i presentacions. A més promou i edita publicacions pròpies.

Podeu consultar la web: www.farreracan.cat o escriure a: [email protected]

El Centre d'Art i Natura de Farrera torna a obrir les portes l'1 de març
Comentarios