25.06.2018 |
Viure als Pirineus

Lo Llumener, el Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils organitza un concurs d'Instagram

Lo Llumener, el Festival de Literatures Infantils i Juvenils de Sort que enguany arribarà a la seva segona edició i que tindrà lloc el dissabte 7 d'octubre, convida a tothom a participar al concurs Instagram #retratalalecturalollumener

Cartell del concurs d'Instagram Lo Llumener
Cartell del concurs d'Instagram Lo Llumener
Lo Llumener, el Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils organitza un concurs d'Instagram

Tot el que cal fer per participar al concurs és buscar un moment lector interessant, plaer o artístic, fer un clic amb la teva càmera o mòbil i penjar la foto a Instagram fins el 30 de setembre amb l'etiqueta #retratalalecturalollumener

Lo Llumener us convida a retratar les vostres maneres de llegir: sota un pi, a la vora del mar, al cim d’una muntanya, panxa enlaire… Com més curioses i divertides, millor!

BASES DEL CONCURS

- No hi ha limitació de fotografies per participant.

- El concurs finalitzarà el dia 30 de setembre de 2017. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà d’aquesta data.

- Per participar en aquest concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms)

- Es lliuraran 3 premis, el contigut dels quals es farà públic al web del festival www.lollumener.cat

- Pot participar en el concurs qualsevol persona física de 16 anys o més. En el cas de les persones de menys de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

- Els participants es fan responsables davant de tercers d’haver obtingut els drets d’imatge exigits per la llei de les persones o entitats que apareguin fotografiades, amb total indemnitat per part de Lo Llumener.

- La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

- El nom dels guanyadors es publicarà al web www.lollumener.cat la setmana prèvia a la celebració del festival.

- El jurat estarà format per la comissió organitzadora.

- L’entrega de premis tindrà lloc el 7 d’octubre a Sort, en el marc del Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils Lo Llumener

Comentarios