21.10.2019 |
Viure als Pirineus

Viure l'autenticitat del Pallars Jussà

L’Epicentre, l’oficina de turisme i centre de visitants del Geoparc, acull uns  tres-cents visitants a la setmana provinents fonamentalment de territori català. 
 

L’oficina de Turisme del Pallars Jussà, situada a l’Epicentre.
L’oficina de Turisme del Pallars Jussà, situada a l’Epicentre.
Viure l'autenticitat del Pallars Jussà

L’oficina de Turisme del Pallars Jussà, situada a l’Epicentre, suposa un aparador d’entrada a l’univers pallarès que ofereix una oferta variada de propostes turístiques, culturals i naturals centrades en la valorització del patrimoni de la comarca.

Des de l’Epicentre, espai des d’on es presta el servei turístic, els visitants tenen l’oportunitat d’ iniciar la seva experiència a través d’ un petit tast del patrimoni cultural amb audiovisuals, espais interactius i interpretatius, exposicions, tallers, entre altres. 

Cada dia una quarantena de visitants tornen als orígens per a gaudir d’espais reconeguts a través de les visites guiades al Castell de Mur; indrets únics com les Botigues Museu de Salàs; les petjades del passat al Museu de la Conca Dellà i el Parc Cretaci a Isona; els paisatges amb el telefèric de la Vall Fosca; les rutes sota les estrelles per Mont-rebei; el centre d’interpretació del casal dels voltors; racons del tren dels llacs; el patrimoni paleontològic i en definitiva, indrets amb història construïts al llarg del temps i amb essència pròpia.

El Jussà a l’estiu també és símbol de festes majors, espais per a compartir, gaudir i viure l’acolliment de la seva gent. Un entorn envoltat de la natura i la història i sobretot, compromès amb el turisme sostenible basat en l’aprofitament dels recursos a través d’ activitats i itinerants orientats a potenciar l’ecoturisme. 
 

Comentarios