29.09.2020 |
Viure als Pirineus

URBANISME

Tremp inaugura la reforma del seu passeig més emblemàtic

La reforma de la Rambla Doctor Pearson suposa una actuació principal en l'artèria urbana més important de la capital trempolina

Tremp ha reformat el seu passeig més emblemàtic, la Rambla Doctor Pearson/Feliu Sirvent
Tremp ha reformat el seu passeig més emblemàtic, la Rambla Doctor Pearson/Feliu Sirvent
Tremp inaugura la reforma del seu passeig més emblemàtic

Tremp ha inaugurat aquest dissabte la reforma integral del seu passeig, la Rambla Doctor Pearson. L'actuació, que com totes les grans obres ciutadanes, ha creat polèmica i diversitat d'opinions entre defensors i detractors i també entre grups polítics municipals. El cert és que amb la reforma de la seva artèria més comercial i lúdica, Tremp ha millorat molt significativament la seva imatge urbana i ha adoptat un aire de modernitat i capitalitat.

Inauguració Passeig de Tremp 1

La reforma del passeig de Tremp, que a partir d'ara serà petonal, suposa l'obra més important urbana més important de l'alcalde Joan Ubach i del seu equip de govern. A la inauguració, han acompanyat l'alcalde Ubach, la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, el president del Consell Comarcal Constante Aranda, així com representants a la corporació municipal del PDCAT i d'ERC i de la societat civil de la ciutat. Els regidors i regidores de Compromís X Tremp, a l'oposició, no han assitit a l'acte. 

Rambla de Tremp

Les obres de la reforma de la Rambla de Tremp s’han executat en dos fases, la primera de les quals va comptar amb un pressupost de 160.000 que va incloure el condicionament de la xarxa de clavegueram, que estava força malmesa i que va donar peu a la resta de l’obra. La segona fase ha tingut un pressupost de 498.000 euros i, a més de convertir la rambla en peatonal, ha inclòs la renovació de l’enrajolat, l’enjardinament i l’enllumenat del passeig. Malgrat que serà una via peatonal i la prohibició de circular als vehicles, es permetrà l’accés als veïns que disposen de garatge i s’establiran uns horaris de càrrega i descàrrega en tres punts per a l’abastiment dels comerços.

Tremp inaugura la reforma del seu passeig més emblemàtic
Comentarios