21.11.2019 |
Viure als Pirineus

Tremp estudia les intoleràncies alimentàries amb el Toleranyam

Dilluns passat va arrencar aquest programa a les escoles de Tremp.

Una de les aules on es treballa el món alimentari.
Una de les aules on es treballa el món alimentari.
Tremp estudia les intoleràncies alimentàries amb el Toleranyam

L’Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb les escoles del municipi, ha iniciat aquest trimestre un projecte formatiu i de sensibilització en relació a les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Aquesta acció es duu a terme amb el suport del projecte Toleràncies, menjant amb il·lusió, que té com a objectiu oferir eines per a les persones que tenen al·lèrgies i intoleràncies i millorar-ne el coneixement de la població en general.

Els alumnes de cicle superior seran els destinataris de la formació i durant el trimestre faran recerca, debatran, crearan receptes i faran treballs de difusió sobre les diferents al·lèrgies alimentàries. El fil conductor de les sessions és el Sr. Crèpitus, un personatge caracteritzat per l’actor trempolí Blai Castell, que guiarà i ajudarà els alumnes en la seva descoberta i aprenentatge, en què el paper de les noves tecnologies i la comunicació en xarxa hi té un paper fonamental.

Comentarios