26.05.2020 |
Viure als Pirineus

Tremp debat sobre el futur de la Unió Europea

L'alcalde de Tremp, Joan Ubach; i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas; participaran el proper dimarts 17 de gener al diàleg: ‘Quina Europa vols?’ que abordarà els reptes de futur de la Unió Europea amb els ciutadans del Pallars Jussà. L'acte forma part d'un cicle de trobades municipals que ha impulsat la Comissió Europea amb l'objectiu d'implicar la ciutadania en el debat sobre el futur de la UE.

Joan Ubach, al centre, participarà a les jornades europees.
Joan Ubach, al centre, participarà a les jornades europees.
Tremp debat sobre el futur de la Unió Europea

El cicle de diàlegs 'Quina Europa vols?' té l'objectiu d'escoltar l'opinió dels ciutadans sobre els principals reptes que encara la UE i explicar quines són les prioritats que ha fixat la Comissió Europea per als propers anys. El creixement i l'ocupació, el canvi climàtic, la política migratòria, el mercat únic digital o l'acció exterior són alguns dels temes que s'aborden en aquestes sessions que ara arriben a Tremp i que s'han celebrat, al llarg dels darrers mesos, en diversos municipis de Catalunya i les Illes Balears.

Fins ara s'han fet prop d'una trentena d'aquests diàlegs, que en tots els casos compten amb la participació de representants de les institucions europees i del món local. En el marc dels diàlegs s'organitzen també activitats paral·leles per donar a conèixer què és i què fa la Unió com ara exposicions, conferències o visites a centres escolars. En el cas de Tremp, a més de participar al diàleg, Tarradellas visitarà l’Institut de Tremp per explicar la UE als estudiants i farà una trobada amb pimes locals.

DADES DE LA CONVOCATÒRIA

Quina Europa vols? – debat ciutadà sobre la UE

Quan: dimarts 17 de gener del 2017 a les 19,30h

On: Saló de plens de l’Ajuntament de Tremp (plaça de la Creu, 1)

Tremp debat sobre el futur de la Unió Europea
Comentarios