18.09.2021 |
Viure als Pirineus

Tremp celebra la 19a Festa de l'Esport

El dissabte dia 11 de febrer es va celebrar l’acte de lliurament de guardons de la “19a FESTA DE L’ESPORT DE TREMP, 2016”, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tremp i les entitats esportives municipals.

Festa Esports 2016-Tremp
Una imatge de la gran festa esportiva de Tremp.
Tremp celebra la 19a Festa de l'Esport

D’acord amb les propostes presentades pels diferents clubs, AEE i centres escolars de Tremp, el jurat va designar els premiats en les diferents categories convocades. Les categories en què es van concedir guardons van ser les següents:

-Esportistes individuals, des de benjamins fins a veterans.

-Tècnics dels equips que participen en competicions d’equip o individuals.

-Directius que formin part de la junta de l’entitat que representa.

-Clubs esportius per elegir la millor entitat.

-Mencions especials: a esportistes individuals, a equips, a entitats que celebrin algun aniversari, a empreses col·laboradores o a persones per la seva trajectòria en el mon esportiu.

Cal fer constar que el nom dels premiats en les diferents categories s’ha fet públic el dissabte durant la gala. En cada categoria s’ha donat un premi al guanyador i un diploma acreditatiu als altres finalistes.

Per fer el lliurament dels guardons ens ha acompanyat l’atleta Gerard Porras, que milita en el FC Barcelona des del 2012, i competeix en l’especialitat de 60 i 110 m tanques. Ens ha fet una explicació de la seva experiència en les competicions que participa. Cal destacar del seu currículum: Rècord d’Espanya i de Catalunya en categoria juvenil i júnior de 60 i 110 m tanques. Durant l’any 2016 ha assolit uns bons resultats i ha estat:

  • SOTS-CAMPIÓ D’ESPANYA ABSOLUT DE 60 METRES TANQUES EL 2016
  • CAMPIÓ D’ESPAÑA PROMESA DE 60 METRES TANQUES 2016
  • SOTS-CAMPIÓ DE CATALUNYA ABSOLUT 110 METRES TANQUES 2015 I TERCER CLASSIFICAT AL 2016
  • CAMPIÓ DE CATALUNYA JUVENIL I JÚNIOR DE 60 METRES TANQUES 2012 al 2016
  • CAMPIÓ DE CATALUNYA JUVENIL I JÚNIOR DE 110 METRES TANQUES 2012 AL 2016

El Club de Bàsquet Tremp, va estar nomenada com a millor entitat del 2016, i el seu ex-president, Xavier Badia, com a millor directiu, i l’equip de 3a catalana natural Òptics Pallars va ser el millor de la seva categoria.

També es va fer un reconeixement a les germanes Núria i Inés Moré, que l’any 1967 van participar en el campionat d’Espanya de Piragüisme, i la Núria va ser 3a. 

De l’acte cal destacar dos moments molts emocionants.  El primer amb el lliurement  d’una menció especial al Marc Resa, amb tota la sala dempeus per felicitar-lo, després de superar els problemes que va tenir jugant en un partit amb la UE Lleida.

El segon com a cloenda de l’acte, al fer el lliurament de dos guardons en record dels ex-presidents del Club de Futbol Tremp i que ens van deixar l’any 2016, el Dr. Pascual i l’Andreu Tomas.

Tremp celebra la 19a Festa de l'Esport
Comentarios