04.03.2021 |
Viure als Pirineus

GASTRONOMIA

Tot a punt per a una nova edició del Cordevi de Tremp

El Festival de Gastronomia del Pallars Jussà s’adapta a la nova realitat
26102019-_MG_0657
El corder i el vi són els productes quee defineixen el Cordevi /tremp.cat
Tot a punt per a una nova edició del Cordevi de Tremp

L’Ajuntament de Tremp aposta per mantenir aquesta tardor el CORDEVI, el festival gastronòmic del Pallars Jussà que organitza a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars i amb la col·laboració de diferents entitats i administracions locals. En aquesta ocasió, però, el programa s’ha adaptat a la situació social i sanitària.

El CORDEVI és un aparador que dona als visitants i al públic local l'oportunitat de conèixer de primera mà la gastronomia d'aquesta comarca i els productes agroalimentaris que la fan única.

12102019-_MG_2644

Tot i que els productes estrella que defineixen el CORDEVI son el Corder i el vi,el públic participant hi potdescobrir alhora una gamma molt més àmplia de productes que s’elaboren al Pallars, com la cervesa, l’oli, el safrà o la mel, entre altres.

En aquesta ocasió, el festival reuneix una desena d’activitats, entre caminades de pastor, descobertes de productes a les explotacions, xerrades divulgatives i propostes culturals. I s’incorporen al programa altres esdeveniments que tenen lloc a la comarca, com Lo Festival de Senderisme de la Conca Dellà, la Fira del Codony de Tremp o la Fira del Circ de Talarn.

Paral·lelament, i dins del marc del festival, un gran nombre de bars i restaurants tornen a oferir menús especials km0 amb producte 100% pallarès.

El programa es podrá consultar a la www.alteugust.com

Tot a punt per a una nova edició del Cordevi de Tremp
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad