15.07.2020 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Maria Pilar Cases (ERC) serà la nova alcaldessa de Tremp

ERC i Junts per Tremp han reeditat el pacte de govern pels pròxims quatre anys

Maria Pilar Cases serà la primera alcaldessa de Tremp/Marta Lluvich
Maria Pilar Cases serà la primera alcaldessa de Tremp/Marta Lluvich
Maria Pilar Cases (ERC) serà la nova alcaldessa de Tremp

Maria Pilar Cases d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) serà la nova alcaldessa de Tremp gràcies a un acord de govern entre la formació republicana i Junts per Tremp. D'aquesta manera es reedita el pacte de govern pels pròxims quatre anys a l'Ajuntament de la capital del Pallars Jussà.

El pacte entre les dues formacions polítiques propiciarà que Anna Ritz (Junts) segueixi com a primera tinent alcalde. Aquest cop, l'acord s'ha desvinculat de la negociació per presidir el Consell Comarcal del Pallars Jussà, segons ha explicat Maria Pilar Cases.

Imatge de la futura alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases (dreta) amb la que ser...... la primera tinent alcalde, Anna Ritz (JxCat) el 12 de juny del 2019. (horitzontal)

(Maria Pilar Cases i Anna Ritz seran l'alcaldessa i primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tremp/Marta Lluvich)

Projectes de legislatura

Pel que fa a projectes de legislatura, les dos formacions han apostat per remodelar l'edifici de l'escola de música i fer una piscina coberta. Es tracta de dos projectes que van més enllà de Tremp i se'n beneficiaria tota la comarca, ha dit Cases. Amb aquest pacte ERC i Junts han deixat fora de l'equip de govern a Compromís per Tremp que va guanyar les eleccions amb 6 regidors, ERC en va aconseguir 4 i Junts en va sumar 3.

Cases ha explicat que l'acord ha estat fàcil donat que ERC i Junts havien dit en campanya que no governarien amb Compromís al vincular-lo al partit que va donar suport al 155.

Maria Pilar Cases (ERC) serà la nova alcaldessa de Tremp
Comentarios