24.07.2021 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

El Pallars Jussà reclama la millora de les carreteres d'accés a la comarca

Els alcaldes i alcaldesses s’han mostrat unànimes en la necessitat de l’arranjament immediat de la carretera de Comiols
Ple CCPJ
Ple, aquest dimarts, del Consell Comarcal del Pallars Jussà/CCPJ
El Pallars Jussà reclama la millora de les carreteres d'accés a la comarca

El consell d’Alcaldes del Pallars Jussà en la sessió extraordinària d’aquest dimarts ha analitzat la situació de les carreteres al Pallars i ha sol·licitat a la Generalitat de Catalunya la millora de la seguretat viària en les carreteres que són de la seva titularitat.

En aquesta sessió s’ha manifestat la preocupació vers la situació de risc en la seguretat de la carretera C-13 pels esllavissaments al seu pas pel Pallars Jussà en els trams de Talarn, Salàs de Pallars i Terradets però  molt especialment en la necessitat de l’arranjament pendent de la C1412, la carretera de Comiols.

També  es va donar a conèixer un informe del departament de Territori on es detallen accions en estudi al Pallars Jussà, i que en el cas de Comiols descriu l’estudi d’alternatives i s’hi afirma que el projecte de Comiols no té el consens del territori. En aquest punt els alcaldes i alcaldesses s’han mostrat unànimes en la necessitat de l’arranjament immediat d’aquesta carretera atenent al projecte que el Departament fa anys que té treballat i pendent d’incloure al pressupost de la Generalitat.

El Pallars Jussà reclama la millora de les carreteres d'accés a la comarca
Comentarios