26.09.2020 |
Viure als Pirineus

TREBALL

El Pallars Jussà contracta 21 persones dins el programa Treball i Formació

El programa de Treball i Formació ha suposat la contractació de 21 persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball.

 

Presentació del programa Treball i Formació al Consell Comarcal del Pallars Jussà/CCPJ
Presentació del programa Treball i Formació al Consell Comarcal del Pallars Jussà/CCPJ
El Pallars Jussà contracta 21 persones dins el programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat el programa de Treball i Formació que suposa la contractació de 21 persones amb l’objectiu d’afavorir, mitjançant una experiència laboral i formativa, la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d’integració en el mercat de treball.

Els i les participants en aquest programa donaran suport a diferents tasques als municipis de la comarca, a una entitat municipal descentralitzada, al propi consell comarcal i fins i tot a una entitat social.

Treball i Ocupació(Foto:Un operari netejant un sender del municipi de Sarroca de Bellera, al Pallars Jussà/ACN)

És el 7è any que el Consell es presta en aquests tipus d’accions, que sumen un total de 138 contractats.  Per aquest motiu, El President del Consell, Josep M. Mullol, ha destacat la importància d’aquest programa que ha permès que moltes persones hagin tornat a prendre contacte amb el món laboral i en alguns casos hagin aconseguit un lloc de treball més enllà del programa. Mullol ha animat als participants aprofitar aquesta oportunitat de formar-se i treballar per tal de millorar el seu horitzó futur.

Els contractes tenen una durabilitat majoritàriament de sis mesos, si bé alguns s’allarguen fins els 12, aquest estan finançats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i alguns d’ells cofinançats pel “programa operatiu del Fons Social Europeu de Catalunya 2014-2020”, per un import que ascendeix a  268.331€.

L’objectiu d’aquest programa es fonamenta en afavorir, mitjançant una experiència laboral i una experiència formativa, la millora de l'ocupabilitat de les persones amb especials dificultats d'integració en el mercat treball amb particular atenció a aquells amb dèficit de formació, dones, persones en situació d’atur de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb discapacitat o en situació d’exclusió social, entre altres.

El Pallars Jussà contracta 21 persones dins el programa Treball i Formació
Comentarios