18.09.2020 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Maria Pilar Cases elegida alcaldable d'Esquerra a Tremp

L'actual primera tinent d'alcalde ha estat escollida per unanimitat per encapçalar la candidatura republicana a l'alcaldia de Tremp.

Pilar Cases, actual tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tremp
Pilar Cases, actual tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tremp
Maria Pilar Cases elegida alcaldable d'Esquerra a Tremp

Amb 8 anys d’experiència a l'Ajuntament, 4 anys a l'oposició i aquests darrers quatre al govern municipal i com a vicepresidenta del Consell comarcal, Maria Pilar Cases afronta les properes eleccions municipals amb la il·lusió de qui se sent preparat per assumir l'alcaldia de la capital del Pallars Jussà, i ser la primera dona que ho assoleix. L'actual primera tinent d'alcalde ha estat escollida per unanimitat, per la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tremp, per encapçalar la candidatura republicana a l'alcaldia de Tremp.

En el seu primer intent, fa quatre anys, ERC va obtenir els seus millors resultats, obtenint 3 regidors dels 13 del consistori. Maria Pilar Cases vol treballar conjuntament amb tots els grups municipals i aprofitar les sinergies d'una nova situació a Tremp, en què tot sembla indicar que hi haurà renovació en profunditat a totes les candidatures municipals. Maria Pilar Cases ha volgut evidenciar que liderarà una candidatura municipal de Tremp i per Tremp, però compromesa amb la comarca i amb la república catalana.

Esquerra prepara una llista compromesa amb el municipi, una llista cremallera en què hi haurà dones i homes, un equip jove i treballador, que està vinculat amb molts espais i associacions del municipi.

 

 

Maria Pilar Cases elegida alcaldable d'Esquerra a Tremp
Comentarios