28.09.2020 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

L’Ajuntament de la Pobla organitza un concurs de balcons florits i decorats

L'objectiu és embellir i posar color al municipi a través dels balcons, finestres, terrasses, patis i porxos de la Pobla.
Avinguda Sant Miquel del Pui de la Pobla de Segur/
Avinguda Sant Miquel del Pui de la Pobla de Segur/
L’Ajuntament de la Pobla organitza un concurs de balcons florits i decorats

L’Ajuntament de la Pobla de Segur organitza el primer concurs de balcons florits i decorats que premiarà balcons, terrasses, porxos o finestres amb plantes naturals que siguin visibles des del carrer; també s’hi poden inclourealtres elements ornamentals. El concurs es farà dels dies 15 al 30 de juny i premiarà els 3 millors espais florits i decorats amb 200, 100 i 50 euros respectivament, i una planta per a cada un.

D’una banda, l'objectiu és embellir i posar color al municipi a través dels balcons, finestres, terrasses, patis i porxos de la Pobla. Els beneficis de les plantes són múltiples i en època de confinament pot aportar molts beneficis directes i indirectes a la gent que en té cura i que les té a prop, ja sigui perquè hi cultiva aliments, planta diferents tipus de flors, plantes aromàtiques,... D’altra banda, el concurs, indirectament, també vol donar suport a floristeries i gardens, tot fomentant les vendes en aquests establiments que han pogut aixecar la persiana fa poc, explica Maribel Segú, regidora de Medi ambient i sostenibilitat i acció cívica.

cartell balcons 2-01

La persona que vulgui participar haurà d’inscriure’s enviant un mail a [email protected] o presencialment al Telecentre. Les dades necessàriessón: nom, cognoms, adreça i número de telèfon/mòbil. Les inscripcions es poden ferdel dia 1 al 10 de juny, ambdós inclosos. L’Ajuntament facilitarà a tots els participants un distintiu que acreditarà la sevaparticipació al concurs i que haurà de ser col•locat de manera visible al balcó mentreduri el concurs.Les persones inscrites podran passar a recollir el seu distintiu al Telecentre.

L’Ajuntament de la Pobla organitza un concurs de balcons florits i decorats
Comentarios