19.10.2020 |
Viure als Pirineus

URBANISME

La Pobla aprova inicialment el projecte de millora de l’entorn del Poliesportiu

El projecte millorarà la seguretat dels vianants, l’accessibilitat a les grades del pavelló i el drenatge del nivell inferior del pavelló, així com realitzar l’inici de l’accés de vianants al parc dels Raiers i dotar l’entorn de places d’aparcament.
Imatge de com serà el projecte urbanístic un cop executat / lapobladesegur.cat
Imatge de com serà el projecte urbanístic un cop executat / lapobladesegur.cat
La Pobla aprova inicialment el projecte de millora de l’entorn del Poliesportiu

L’Ajuntament de la Pobla ha aprovat inicialment el projecte millora de l’espai públic i dotació d’espais verds a l’entorn del Poliesportiu i a l’inici del parc dels Raiers. Es tracta d’un projecte que urbanitzarà i adequarà una  zona de 2.700m2 amb diferents tipus de paviments i enjardinaments i que preveu un cost d’execució de 288.999,51 €. Marc Baró, alcalde de la Pobla, explica: “Amb aquesta millora aconseguim amb aquesta millora es dota el municipi de més espai verd, se’n millora la circulació i s’habilita una zona mes còmoda per passejar”. Les obres de millora comptaran amb la subvenció d’un 75% de l’import en el marc del projecte Pla de Barris.

poli5

Les obres tindran com a principals actuacions la creació d’un espai verd de 4m que separarà físicament la vorera de la carretera N-260, cosa que en millorarà la seguretat per als vianants i, alhora, generarà espais d’ombra al nou trajecte. També es preveu pavimentar l’espai exterior del pavelló, crear unes grades exteriors i millorar-ne els problemes de drenatge per convertir-lo així en espai exterior per a la realització d’actes municipals. Amb aquestes actuacions, que es licitaran properament, es millora sobretot la comoditat dels vianants i usuaris de l’equipament, així com s’aconsegueix un espai més agradable per a totes les persones que hi transcorrin.

La Pobla aprova inicialment el projecte de millora de l’entorn del Poliesportiu
Comentarios