23.02.2019 |
Viure als Pirineus

El Jussà fa balanç dels 10 anys del projecte "Treball a les 7 comarques"

El Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Tremp fa deu anys que impulsen de forma conjunta el Projecte “Treball a les 7 comarques” al Pallars Jussà  promocionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Imatge de la reunió del projecte "Treball a les 7 comarques"
Imatge de la reunió del projecte "Treball a les 7 comarques"
El Jussà fa balanç dels 10 anys del projecte "Treball a les 7 comarques"

Per aquest motiu, va tenir lloc la jornada “Cooperació, desenvolupament i ocupació. 10 anys del programa Treball a les 7 comarques al Pallars Jussà” que va comptar amb la presència del  president del Consell Comarcal, Constantí Aranda; la regidora de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz , el cap de Servei del Desenvolupament Econòmic Local del SOC, Mateo Hernando,  així com amb els tècnics del projecte i empresaris i entitats de l’ àmbit  agroalimentari,  turístic i social de la comarca.

La jornada va servir per a donar a conèixer les accions desenvolupades en diferents sectors econòmics i alhora per a posar de manifest l’enfortiment de la col·laboració público-privada.  

En aquest sentit, el president del Consell, Constantí Aranda, va afirmar que “aquests projectes són necessaris per al desenvolupament local i afavoreixen l’increment de l’ocupació així com la millora econòmica i social del territori”.

L’objectiu principal del projecte “Treball a les 7 comarques”, es basa en estimular la creació d’activitat econòmica i la generació d’ocupació per a desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al territori.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Comentarios