19.01.2021 |
Viure als Pirineus

FIRES I TRADICIONS

La Fira del Codony de Tremp també serà virtual

L'ajuntament de Tremp ha calcel·lat l'edició presencial
Una edició anterior de la Fira del Codony de Tremp/ajuntamentdetremp.cat
Una edició anterior de la Fira del Codony de Tremp/ajuntamentdetremp.cat
La Fira del Codony de Tremp també serà virtual

L'ajuntament de Tremp, a través de les xarxes socials i de la seva web, ha informat que " l'equip de Fira Tremp està treballant en l'organització d'aquesta edició, que a causa de la situació sanitària tindrà caràcter 100% virtual"

Fira del Codony de Tremp virtual

L’Ajuntament de Tremp ja apostava fa un mes per tirar endavant la 19a edició de la Fira del Codony "amb en benentès que la situació sanitària es mantingués estable, i tenia previst incorporar una sèrie de novetats, totes elles eventuals i relacionades amb la normativa sanitària per garantir la seguretat i bon desenvolupament de la jornada".

FiraTremp estava treballant en l’organització de menys activitats complementàries que les habituals. Hi havia confirmada una presentació d’olis verds del Pallars, un taller d’elaboració d’allioli de codony i una demostració de cuina conduïda pel xef Sergi de Meià acompanyat de restauradors locals. El programa també es completava amb dues activitats CORDEVI, una recollida de safrà a la finca de Safrà del Pallars amb esmorzar amb productes de Casa Badia i celler Vilacorona, i una experiència enoartística a càrrec de Clara Peya Sílvia Capell, al Celler el Vinyer amb productes de Carnisseria Castilló i Forn de pa Ribera.

La situació ha obligat a donar un tomb radical a l'esdeveniment firal, cancel·lar tots els actes presencials i impulsar una versió de Fira totalment virtual. FiraTremp ha informat que en breu es podrà consultar el nou programa adaptat a la situació:

Més detalls del programa en breu, a l'espai FIRA: www.firacodonytremp.cat

I a les xarxes:

www.instagram.com/firacodonytremp

www.facebook.com/Fira-Codony-Tremp

La Fira del Codony de Tremp també serà virtual
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad