28.01.2021 |
Viure als Pirineus

ACTIVITATS D'ESTIU

Èxit dels 'Concerts a la Fresca' de la Pobla de Segur

El pati de l’escola “Els Raiers” ha acollit cada dimecres un concert a la fresca amb formacions en acústic.
Actuació del Trio Silverwood als Concerts a la Fresca de la Pobla/ Harmonics in caelum
Actuació del Trio Silverwood als Concerts a la Fresca de la Pobla/ Harmonics in caelum
Èxit dels 'Concerts a la Fresca' de la Pobla de Segur

El pati de l’escola “Els Raiers”, a la Pobla de Segur, ha acollit cada dimecres un concert a la fresca amb formacions en acústic que han portat música de diferent tipus durant el mes d’agost. El cartell d’aquesta primera edició combinava els estils del Trio Silverwood, pop internacional 100% en acústic; el duet Aupa duo, un projecte de creació musical on els instruments de corda enriqueixen les convencions clàssiques a partir de la composició pròpia; la cantautora aranesa Alidé Sans, una revelació musical de ritmes mestissos amb influències de músiques del món i el duo Massana-Bonjoch, dos músics d’altíssim nivell que ofereixen folk, rock, blues... Aquesta última formació va cloure el cicle de concerts a la fresca, una iniciativa que ha comptat amb una molt considerable assistència.

ALIDÉ SANS - Foto Harmonics in caelum

(Foto: Actuació de la cantant aranesa Alidé Sans/ Alba Alegret)

Amb aquests quatre concerts, l’Ajuntament de la Pobla ha fet una aposta per la cultura segura, limitant-ne l’aforament i demanant als assistents que anessin a buscar l’entrada gratuïta per a cada actuació. Ramon Enric Guimó, regidor de cultura explica: “Aquest any, que està sent molt dur per al sector cultural, no hem volgut renunciar a la cultura i a la màgia de la música en directe. És per això que hem adaptat el format i, amb unes 150 persones a cada concert, podem afirmar que ha sigut un èxit”. La bona acceptació dels concerts a la fresca posa de manifest que els poblatans i les poblatanes tenien ganes de sentir música en directe i fa que sigui una activitat que es consolidi de cara als propers estius”.

10

Els concerts no han estat les úniques activitats que l’Ajuntament de la Pobla ha programat durant l’estiu, també s’han dut a terme un cicle de cinema a la fresca, la Festa Major, dues activitats d’observació d’estels, activitats per a joves, presentacions de llibres i un cicle d’activitats literàries infantils.

Totes les iniciatives s’han dut a terme seguint les mesures de seguretat indicades, controlant l’aforament, amb l’obligatorietat de dur la mascareta i, en total, han aplegatforça afluència al llarg dels mesos de juliol i agost.

Èxit dels 'Concerts a la Fresca' de la Pobla de Segur
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad