01.10.2020 |
Viure als Pirineus

SEGURETAT CIUTADANA

El govern espanyol destitueix el cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Pallars

El govern espanyol, a través de l'article 155 de la Constitució, ha destituït quatre inspectors, dos subinspectors i un sergent dels Mossos d'Esquadra, segons surt publicat aquest dimecres en quatre resolucions del Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)

Imatge d'un Mosso patrullant
Imatge d'un Mosso patrullant
El govern espanyol destitueix el cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Pallars

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dimecres, 25 d'abril, el cessament del cap de la comissaria de Pallars Jussà-Pallars Sobirà, així com altres comandaments dels Mossos d'Esquadra. El decret, signat per Juan Antonio Puigserver, ha estat el responsable polític dels Mossos d'Esquadra des de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola. Són els primers cessaments que s'han fet públics després de la destitució del cap del cos, el major Josep Lluís Trapero.

Segons publica el BOE, el ministeri de l'Interior ha cessat quatre inspectors, dos sotsinspectors i un sergent de diverses comissaries i serveis centrals del cos. No argumenta els motius del cessament i només detalla que ha estat a instàncies de la Direcció General de la Policia.

Responsables de diferents comissaries

El cap de la unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat del Vallès i el cap de la unitat de Seguretat Ciutadana de Barberà del Vallès, dos inspectors, han estat cessats. També el sotscap de la comissaria de Terrassa, un altre inspector, i el cap de la comissaria de Pallars Jussà-Pallars Sobirà, també inspector, han estat cessats del seu càrrec.

Els sotsinspectors cessats són un ubicat al complex central dels Mossos, a Sabadell, el sotscap de l'Àrea Central d'Anàlisi, i també el sotsinspector cap de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat. Finalment, també s'ha cessat el sergent cap de la unitat de Seguretat Ciutadana de Transport Metropolità de Barcelona, els encarregats de la vigilància i seguretat als mitjans de transports públics de la ciutat de Barcelona.

El govern espanyol destitueix el cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Pallars
Comentarios