16.07.2018 |
Viure als Pirineus

La Cucaestiu de Tremp tanca la temporada amb èxit

Aquesta setmana, s’ha tancat la programació de la Cucaestiu 2017 de Tremp

Una imatge del Cucaestiu
Una imatge del Cucaestiu
La Cucaestiu de Tremp tanca la temporada amb èxit

Aquesta setmana, s’ha tancat la programació de la Cucaestiu 2017 de Tremp, amb el Taller de circ amb la companyia Improvisto's Krusty Show, que va aplegar un centenar de nens i nenes i acompanyants a la plaça de Capdevila.  

La Cucaestiu va començar dimarts el 11 de juliol i d’aleshores ençà, els infants de Tremp i la comarca han pogut gaudir cada dimarts de diferents activitats com contes, karaoke, jocs d’aigua, espectacle d’animació i escuma, tallers, jocs gegants i espai per bebes, etc.

L’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tremp organitza aquesta proposta de lleure anualment amb l’objectiu d’oferir una programació cultural i d’oci gratuïta i accessible a tots els nens i nenes. Els darrers anys s’ha programat les activitats de manera setmana, en horari fixe, de 18h a 21h, en diferents espais de la ciutat de Tremp, promovent així la dinamització de tots els barris.

El balanç d’aqyesta edició és positiu, atès que les diferents activitats han funcionat com s’esperava i han tingut molt bona participació.

Comentarios