19.01.2021 |
Viure als Pirineus

BIBLIOTEQUES AMB DO

Contes inclusius a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp

Gotim de contes ha traslladat el públic trempolí al món mitològic grec i del vi amb la utilització dels sentits, les emocions i el ritme

Gotim de Contes a la Biblioteca Maria Barbal
Gotim de Contes a la Biblioteca Maria Barbal
Contes inclusius a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp

Dins del cicle d’activitats Biblioteques amb DO, aquest matí s’ha realitzat l’activitat de contes per adults, Gotim de contes, activitat inclusiva i adaptada a càrrec d’Elisabeth Ulibarri.

Els assistents, entre els quals hi havia membres de l’Associació Alba Jussà, han pogut gaudir d’un seguit de contes ambientats en la mitologia grega alhora que han participat dels contes amb elements sensorials com el tacte, l’olfacte, la oïda,....

S’ha combinat l’activitat amb un tast de vi negre del celler Vila Corona, concretament el vi Llabustes Ull de llebre que vincula en la seva etiqueta geologia i llegenda popular a partir de la potada de Batzop (Serra dels Nerets de Vilamitjana).  El celler Vila Corona va ser el primer celler de la subzona Pallars dins la DO Costers del Segre a inicis dels anys 90.

Aquesta activitat, ha estat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i forma del cicle Biblioteques amb DO. El cicle pretén acostar diferents públics al món del vi en general i en concret als projectes vitivinícoles de la comarca. El cicle rep també el suport del programa Al teu gust, aliments del Pallars, que agrupa els productors agroalimentaris de la comarca.

Contes inclusius a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad