08.03.2021 |
Viure als Pirineus

MERCAT DE TREBALL

El Consell del Jussà forma 20 treballadors dins el programa Treball i Formació del SOC

L’objectiu principal és facilitar-los el desenvolupament de les tasques que porten a terme actualment i al mateix temps, proporcionar-los-hi una millora de l’ocupabilitat al mercat de treball en un futur pròxim

Consell Comarcal Pallars Jussà
Sessió de formació del Programa Treball i Formació al Consell Comarcal Pallars Jussà
El Consell del Jussà forma 20 treballadors dins el programa Treball i Formació del SOC

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha format vint treballadors i treballadores en el marc del Programa Treball i Formació del Servei d'Ocupació de Catalunya. Les formacions consten de dos mòduls, un primer de 15h  en el qual se’ls prepararà en competències digitals  i un segon de 5h que tractarà sobre les aplicacions de les competències lingüístiques a la redacció de textos.

Les competències digitals, fonamentals en el desenvolupament de l’entorn laboral, tenen com a objectiu desenvolupar les seves capacitats per ser autònoms alhora d’utilitzar els medis digitals i tecnològics en la recerca de feina. Pel que fa a la formació en competències lingüístiques,  se’ls ajudarà a desenvolupar el seu propi currículum, tenint en compte la tipologia adient en cada cas, ajudant-los a utilitzar les estructures gramaticals bàsiques.

Aquest tipus d’activitats, incloses dins la subvenció del Programa Treball i Formació, garanteixen el dret de millora de les aptituds des de perspectives personals, cíviques, socials i relacionades amb l’ocupació. Per aquest motiu,  són obligatòries ja que ajuden als contractats a fomentar el caràcter indissociable del treball i la formació en el desenvolupament personal i laboral.

El Consell del Jussà forma 20 treballadors dins el programa Treball i Formació del SOC
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad