10.04.2021 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà reclama un camió autoescala de bombers

Sort i Balaguer són les localitats més properes amb aquest vehicle
Pla general del Parc de Bombers de Tremp, on es veuen alguns dels vehicles del cos d'emergències. Imatge facilitada per Compromís per Tremp el 5 de febrer de 2020 (Horitzontal).
Parc de Bombers de Tremp /Compromís per Tremp
El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà reclama un camió autoescala de bombers

El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà ha demanat la incorporació d'un camió autoescala de Bombers al Parc de Tremp per donar bona cobertura a la comarca. Actualment a l'Alt Pirineu i Aran disposen d'aquest vehicle els parcs de bombers de la Seu d'Urgell, Sort i Vielha. Els més propers al Pallars Jussà són els de Sort i Balaguer. Jordi Navarra, president del Consell d'Alcaldes, ha dit que aquest vehicle ajudaria a donar una resposta més ràpida a alguns incendis que es puguin generar.

A la reunió ha intervingut la directora dels serveis territorials d'Interior a Lleida, Montserrat Meseguer, i ha comunicat als alcaldes que l'elevat cost d'un camió autoescala fa difícil la seva incorporació al parc de bombers de Tremp. Els alcaldes del Jussà s'han mostrat favorables a la continuïtat de l'heliport de Tírvia, al Pallars Sobirà.

Durant la reunió els alcaldes han abordat l'estudi i les propostes de regulació de les plantes fotovoltaiques a la comarca. Navarra ha dit que en sis mesos aquest estudi ha d'estar acabat. Ara, es troba en la primera fase d'un total de tres.

El Consell d'Alcaldes del Pallars Jussà reclama un camió autoescala de bombers
Comentarios