18.08.2019 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Compromís per Tremp presenta la candidatura per a les eleccions municipals de maig

Sílvia Romero encapçala una llista de persones procedents de diferents àmbits laborals i del món associatiu

Foto de família de la candidatura de Compromís per Tremp/CpT
Foto de família de la candidatura de Compromís per Tremp/CpT
Compromís per Tremp presenta la candidatura per a les eleccions municipals de maig

Compromís per Tremp (CxT), la candidatura que encapçala Sílvia Romero, presenta una llista àmpliament renovada. La candidatura, integrada per professionals procedents de diferents àmbits laborals com la sanitat, l’ensenyament, el comerç, el lleure, l’administració pública, la cultura o l’associacionisme, té com a objectiu prioritari millorar les condicions sociosanitàries i augmentar les oportunitats laborals, contribuint així a fixar població al territori.

La candidatura de CxT suma persones amb experiència i coneixement en diferents camps, que aporten visions diverses i amb un interès comú: Tremp. Nous projectes, noves persones, noves idees, sense por als reptes, unides per treballar per tothom.

Miquel Verdeny, alcalde de Tremp durant 10 anys, s'integra a 'Compromís per Tremp'

Miquel Verdeny Tohà, alcalde de Tremp durant 10 anys (1983-1987, 1987-1991, 2003-2005), diputat provincial durant 8 i gran coneixedor del municipi, donarà suport a la candidatura de Compromís per Tremp a les eleccions municipals del 26 de maig, ocupant-hi un lloc simbòlic. 

Economista i empresari, Verdeny pensa que “cal que Tremp recuperi el paper referent de capital del Pallars Jussà en tots els sentits, perquè en els darrers anys ha perdut pes específic, la població ha disminuït, i l’activitat econòmica i comercial han minvat de manera preocupant”. Està convençut que la candidatura de Compromís per Tremp treballarà des de l’Ajuntament per capgirar aquesta situació.

Miquel Verdeny reclama un govern municipal que defensi de l’interès general, i declara que Sílvia Romero, cap de llista de Compromís per Tremp, “és la candidata més ben preparada, amb més experiència en la gestió municipal i amb una voluntat ferma d’exercir el càrrec d’alcaldessa escoltant a la gent i fent una gestió propera als ciutadans”.

Comentarios