02.12.2020 |
Viure als Pirineus

EMPRENEDORS

El CEI Pallars Jussà ja acull els primers teletreballadors

Una setmana després d’haver llençat una campanya oferint serveis adaptats a les necessitats de les persones que estan teletreballant des del Jussà.

Josep Oriol i Laia al CEI Pallars Jussà/CCPJ
Josep Oriol i Laia al CEI Pallars Jussà/CCPJ
El CEI Pallars Jussà ja acull els primers teletreballadors

Com a conseqüència de la situació provocada per la COVID 19, treballadors/es de l’àrea metropolitana de Barcelona i altres demarcacions, es troben desplaçats al Pallars teletreballant per les seves empreses. Per què aquestes persones puguin treballar amb condicions i serveis de qualitat, el CEI Pallars Jussà ha readaptat els serveis que ofereix habitualment, enfocats a dotar d’espais de treball a empreses en règim de llarga estada, oferint la possibilitat de contractar els espais per setmanes a persones que teletreballen desplaçades Pallars.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida i una setmana després que el CEI i el Consell Comarcal del Pallars Jussà hagin llençat aquesta oferta els primers teletreballadors ja comencen a ocupar els espais del CEI Pallars Jussà.

Així, el Josep Oriol, treballador d’una empresa d’informàtica de Barcelona, es troba desplaçat al Pallars teletreballant i els serveis del CEI, amb despatx completament equipat i accés a internet d’alta velocitat, li permeten continuar al Pallars i alhora treballar en les mateixes condicions que ho faria des de Barcelona.

La Laia, treballadora de l’àrea d’administració d’un important hospital de la capital catalana, també esta desplaçada al Pallars, la possibilitat de teletreballar al CEI fa compatible el seu desplaçament i continuar treballant en les perfectes condicions que li exigeix la seva professió.

El Consell Comarcal del Pallars Jussà a través del CEI vol adaptar-se al nou paradigma laboral  sorgit a conseqüència de la pandèmia i donar resposta a les necessitats de les empreses i teletreballadors perquè l’economia no s’aturi i al mateix temps, crear les condicions més favorables perquè la comarca del Pallars Jussà sigui puntera per oferir a teletreballadors/es de tot Catalunya, no només una excel·lent comarca per viure sinó també per continuar treballant.

El CEI Pallars Jussà ja acull els primers teletreballadors
Comentarios