23.10.2020 |
Viure als Pirineus

TREMP

Arrenca un nou cicle de Biblioteques amb DO

La literatura i els vins del Pallars Jussà seran protagonistes durant el mes de febrer.

Imatge de la presentació de la iniciativa cultural i gastronòmica.
Imatge de la presentació de la iniciativa cultural i gastronòmica.
Arrenca un nou cicle de Biblioteques amb DO

Aquest matí s’ha presentat el cicle Biblioteques amb DO en què participa la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp. L’acte ha anat a càrrec de l’alcalde, la regidora de Cultura i la directora de la Biblioteca Pública Maria Barbal i ha comptat amb la presència de 8 vinaters del Pallars, tots ells adherits al projecte Al teu gust, aliments del Pallars.

La biblioteca de Tremp participa per cinquè any consecutiu en aquest projecte de Biblioteques de Catalunya que té com a objectiu principal acostar diferents públics a la cultura del vi, creant llaços entre aquesta i d’altres manifestacions culturals com la literatura o la música.

El programa de la Biblioteca de Tremp s’ha elaborat amb la col·laboració dels cellers del Pallars i compta amb activitats de diferents índoles i per a tots els públics que es duran a terme durant el mes de febrer. Els usuaris de la biblioteca i tothom que ho desitgi podrà inscriure’s a un taller de cuina i maridatge, assistir a conferències sobre literatura i vi i tertúlies, gaudir d’una sortida enoliterària al celler Vila Corona i el lloc llegendari de la potada de Batzop, etc.

A més, per a aquesta edició el celler El Vinyer de Fígols ha etiquetat una edició especial del vi Turritel·la negre per a Biblioteques amb DO 2017, que es pot adquirir a un preu de 8€.

En el decurs de l’acte, l’alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha destacat la rellevància d’aquest projecte que coincideix amb una època d’auge de la vinya a la Conca de Tremp i al Pallars Jussà en general i la importància de seguir treballant des dels serveis públics per promoure i acostar gent els productes locals a la gent del territori, entenent que els de casa són els millors prescriptors alhora de defensar-los i recomanar-los.

Arrenca un nou cicle de Biblioteques amb DO
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad