23.02.2019 |
Viure als Pirineus

Aquest estiu, mou-te amb el Bus de la Festa

L’oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà endega la campanya de la 15a edició del Bus de la Festa i preveu la participació d’unes 1.500 persones en el servei.

Cartell Bus de la Festa 2018
Cartell Bus de la Festa 2018
Aquest estiu, mou-te amb el Bus de la Festa

El Bus de la Festa va iniciar la campanya d’estiu la passada nit del 20 de juliol, promovent el seu ús amb el lema “Aquest estiu, mou-te amb seguretat”

La campanya, que s’està duent a terme per les xarxes socials, està tenint gran acollida entre els joves de la comarca, per aquest motiu, s’espera que fins a  uns 1.500 usuaris en un estiu en el qual realitzarà fins a tretze destins diferents.

El president del Consell Comarcal, Constantí Aranda, ha volgut remarcar que les festes han de ser símbol del divertiment, però també de seguretat i conscienciació, responsabilitat del servei públic, i en aquest sentit, el bus n’és un clar reflex.  

L’objectiu de posar a la disposició dels joves aquest transport és garantir la seva seguretat viària en els desplaçaments nocturns i evitar així l’alt risc provinent de la conducció sota els efectes de l’alcohol. 
 

Comentarios