20.04.2019 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNCIPALS

Anna Ritz serà la candidata a l'alcaldia de "Junts per Tremp"

L'actual alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha anunciat la seva renúncia a la reelecció per raons personals

Una inatge d'Anna Ritz/Facebook
Una inatge d'Anna Ritz/Facebook
Anna Ritz serà la candidata a l'alcaldia de "Junts per Tremp"

 

Anna Ritz serà la candidata del PDCAT a l'alcaldia de Tremp a les properes eleccions municipals. L'actual 2a tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tremp era la única candidatura presentada a les primàries, després que l'actual alcalde, Joan Ubach, decidís no presentar-se a la reelecció per raons personals. Anna Ritz concorrerà a les eleccions municipals en una candidatura que portarà per nom 'Junts per Tremp'.

Una candidata amb experiència

Anna Ritz Escur, nascuda a Tremp el 21 de juliol de 1963. Ha realitzat estudis en Batxillerat, també en estilisme de moda (assessoria d'imatge, tècniques de venda i aparadorisme) i de perruqueria. Va tenir un comerç durant 30 anys i va ser assessora d'imatge i estilisme de perruqueria. Es va iniciar en la política el 2009 i des del 2011 és regidora de l'Ajuntament de Tremp. A partir del 2011 és Consellera Nacional de CdC representant al Pallars Jussà.

Des del 2015 és 2a. Tinent Alcalde de l'Ajuntament i regidora de Promoció Local, Fires i Seguretat Ciutadana. També és portaveu del grup municipal de CIU. Té una gran implicació amb les associacions culturals, educatives, esportives i de promoció econòmica. Va ser presidenta del Comerç Associat de Tremp (CAT) durant 10 anys, va pertànyer a les AMPES escolars entre altres.

Comentarios