23.02.2020 |
Viure als Pirineus

JOVES

40 joves participaran al camp de treball local de la Pobla de Segur

Amb el camp de treball l’ajuntament vol oferir una activitat per als adolescents que els sigui atractiva i que, alhora, els doni un primer contacte amb el món laboral.

Joves participants al Camp de Treball/Ajuntament la Pobla de Segur
Joves participants al Camp de Treball/Ajuntament la Pobla de Segur
40 joves participaran al camp de treball local de la Pobla de Segur

Amb l’arribada de l’estiu l’Ajuntament de la Pobla torna a posar en marxa el camp de treball local per a joves de 12 a 18 anys. Aquest any la inscripció ha estat de nou un èxit i la xifra de participants s’enfila als 40, 15 més que l’any anterior. Amb el camp de treball l’ajuntament vol oferir una activitat per als adolescents que els sigui atractiva i que, alhora, els doni un primer contacte amb el món laboral. El camp de treball es desenvoluparà els matins del mes de juliol i els participants faran 15 hores de voluntariat en quatre àmbits diferents: infància, manteniment, gent gran i persones amb diversitat funcional. L’objectiu del projecte és promoure la participació i el compromís dels joves i, a més, crear vincles amb el poble. Finalment, els participants tindran una recompensa: passar un dia tots junts al parc de Port Aventura.

L’oferta d’oci per als joves aquest estiu es concentrarà sobretot durant el mes de juliol amb el camp de treball i la segona edició del Fem Colla, el concurs de colles de la Festa Major. A més, enguany, a l’agost i per les llàgrimes de Sant Llorenç també podran gaudir d’un parell de tallers d’observació d’estels a càrrec de Celístia Pirineus.

Comentarios