06.04.2020 |
Viure als Pirineus

Tret de sortida del Cadí Circuit Fer

Aquest diumenge 10 de maig 2015 s’ha celebrat a la localitat de Noves de Segre la VIII edició de la Vertical Quiri, cursa de muntanya vertical que ha donat el tret de sortida al VII Cadí Circuit Fer de curses per muntanya  i a la VI Copa Catalana de curses verticals.

Les guanyadores de la Vertical Quiri.
Les guanyadores de la Vertical Quiri.
Tret de sortida del Cadí Circuit Fer

La prova  de Noves està molt consolidada entre les curses de l’especialitat i aquest any han assolit el cim del Sant Quiri un total de 234 participants dels 247 inscrits.

Aquest 2015 i com a principal novetat s’ha introduït la PETIT QUIRI, que amb un total de poc més d’un quilòmetre i 250mt de desnivell positiu, ha permés tocar l’esquella als 21 marrecs i xics d’entre 8 i 15 anys. Destacar que un total de 20 caminadors també han pujat tranquil·lament al cim, gaudint de les panoràmiques vistes de l’itinerari. Aquesta edició 2015, segurament será recordada per el calor que han patit tots els participants durant el recorregut, fet poc habitual a principis de maig.

En l’àmbit esportiu, els guanyadors de la Vertical Quiri han estat la Silvia Zúñiga de l’UEU amb un temps de 51’34” en categoria femenina i el Jan Margarit i el David Vidal del Centre Excursionista Ponsicà que han entrat amb el mateix temps de 38”03’, un dels millors registres dels darrers anys. En quan a la Petit Quiri, l’ha guanyada la Urgell Torrent dels Joves de l’UEU amb un temps de 13”49’ en categoria femenina i el Martín Morales dels Joves de l’UEU amb un temps de 13”19’.

El bon ambient continua sent un dels valors més apreciats per tots aquells que decideixen pujar al Sant Quiri.

Comentarios