22.10.2019 |
Viure als Pirineus

ESQUÍ DE FONS

Surten a la venda els forfets de temporada de les estacions d'esquí nòrdic

Tot Nòrdic ofereix, fins al 18 de novembre, l'abonament a preu reduït, amb un 20% de descompte.

Dos esquiadors de fons/Totnòrdic
Dos esquiadors de fons/Totnòrdic
Surten a la venda els forfets de temporada de les estacions d'esquí nòrdic

Les estacions d'esquí nòrdic de la demarcació de l'Alt Pirineu, agrupades en la marca Tot Nòrdic, ja tenen a la venda els forfets de temporada per a la nova campanya 2018-2019. Fins al 18 de novembre, l'abonament s'ofereix a preu reduït, amb un 20% de descompte. Concretament, té un cost de 96 euros per als adults i de 48 euros per als infants. A partir del 15 de novembre, el preu per a adults serà de 120 euros.

El passi permet esquiar durant tota la campanya d'hivern a qualsevol les set estacions de Tot Nòrdic: Sant Joan de l'Erm, Tuixent-la Vansa, Aransa, Lles de Cerdanya, Guils-Fontanera, Tavascan i Virós-Vallferrera. A més a més, els abonats reben com a obsequi sis invitacions de dia per practicar esquí alpí a les estacions del Grup FGC (La Molina, Espot, Port Ainé, Tavascan, Vall de Núria i Vallter). Així mateix, poden gaudir de descomptes a les estacions d’esquí nòrdic de Naturlàndia (Andorra), Beille i Chioula (Ariège), i la Llossa i la Quillane (Capcir).

Tot nòrdic 3

Tarifes

FORFET ADULT

1 DIA // 12 €
CAP DE SETMANA // 22 €
TEMPORADA // 120 €
RAQUETES // 4 €

FORFET INFANT / +65
LLOGUER D'EQUIP
PAQUET FAMILIAR // Inclou forfet + lloguer equip complet

CONDICIONS

–  Forfet gratuït fins a 5 anys
–  Preu infant de 6 a 12 anys inclosos i per a majors de 65 anys
–  Forfet vàlid per les estacions de : Guils-Fontanera, Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Tuixent -La Vansa, Tavascan i Virós-Vall Ferrera.
–  El forfet de temporada també la possibilitat d’esquiar 1 dia a cadascuna de les següents estacions d’esquí alpí:La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot, Portainé i Tavascan. També a gaudir de descomptes a les estacions d’esquí nòrdic de Naturlàndia a Andorra, Beille i Chioula situades a l’Ariège i la Llossa i la Quillane al Capcir.
–  Es podrà adquirir el forfet de temporada amb un 20% de descompte del 14 d’octubre 2017 al 19 de novembre 2017.

Comentarios