15.05.2021 |
Viure als Pirineus

CAMPIONAT DEL MÓN DE PIRAGÜISME

El Campionat del Món de Piragüisme finalitza a la Seu amb un èxit rotund

La competició ha estat un èxit esportiu i d'organització, la Seu ha viscut un ambient extraordinari i els seus hotels i restaurants han fet el ple.
Voluntaris Mundials
Foto de família dels voluntaris del Campionat del Món de Piragüisme de la Seu/Canoe Slalom-La Seu
El Campionat del Món de Piragüisme finalitza a la Seu amb un èxit rotund

Els Campionats del Món ICF de Canoa Eslàlom i Descens Esprint, celebrat aquesta setmana a la Seu d'Urgell, han finalitzat aquest diumenge amb un èxit rotund. La competició ha esdevingut un èxit esportiu i d'organització, la Seu d'Urgell ha viscut un ambient extraordinari - amb més de 500 piragüistes participants i les sevs famílies i seguidors - i els seus hotels i restaurants han fet el ple. Les instal·lacions del Parc Olímpic del Segre han estat lloades per tothom, dirigents i esportistes, i han superat amb excel·lent nota el repte d'acollir els seus tercers Campionats del Món.

Els voluntaris

Dos-cents setanta voluntaris han fet possible que la celebració d'aquests Mundials hagin esdevingut un èxit organitzatiu i la visualització a tot el món de la millor imatge de la capital de l'Alt Urgell. La Seu d'Urgell ha passat el relleu a Bratislava, que serà l'escenari del pròxim Campionat del Món, l'any 2021.

Èxit Campionat Món Piragüisme 1

(Foto: Canoe Slalom-La Seu)

La competició

En l'àmbit esportiu, l'equip espanyol tanca la seva participació amb 6 medalles: 1 or, 4 plates i 1 bronze. Pel que fa als palistes que viuen i entrenen a la Seu d'Urgell, David Llorente s'ha proclamat subcampió del món de K1 masculí, només superat pel nou campió, el txec Jiri Prskavec. Joan Crespo, palista basc però resident des de fa anys a la Seu d'Urgell, va obtenir la medalla de bronze en MK1. Núria Vilarrubla (7a) i Klara Olazabal (5a) es van plantar a la final després de la plata per equips de dimecres a la mateixa modalitat. L'equip espanyol es va assegurar plaça olímpica i Olazabal i Vilarrubla, totes dues preseleccionades, se la disputaran.

El Campionat del Món de Piragüisme finalitza a la Seu amb un èxit rotund
Comentarios