28.03.2020 |
Viure als Pirineus

Puigcerdà celebra la segona edició de la Fira de l'esport en edat escolar

L’esdeveniment se celebra aquest dissabte 19 de setembre sota el paraigües d’una festa infantil i diverses activitats juvenils on els infants i joves de la comarca podran participar d’una forma activa. 

Imatge de la I fira de l'esport en edat escolar.
Imatge de la I fira de l'esport en edat escolar.
Puigcerdà celebra la segona edició de la Fira de l'esport en edat escolar

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat la I Fira de l'esport en edat escolar, aquest any el Consell Esportiu de la Cerdanya amb la col·laboració de l’àrea d’Esports i l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya, l’Ajuntament de Puigcerdà i les entitats que promocionen l’esport a la Cerdanya, han organitzat la II fira de l'esport en edat escolar per aquest dissabte dia 19 de setembre de 10h a 13h i de 16h a 19h al Poliesportiu de Puigcerdà.

Igual que l’any passat, l’objectiu és donar a conèixer les activitats extraescolars que les entitats i clubs de la comarca organitzen per a nois i noies de 5 a 16 anys. La mostra s’organitza sota el paraigües d’una festa infantil i diverses activitats juvenils on els infants i joves de la comarca podran participar d’una forma activa. 

A part de les activitats que les diverses entitats puguin organitzar durant la jornada, es faran sortejos i actuacions, diversos tallers, un concurs de trucs de monopatí i scooter (Best Trick) per als mes grans, jocs dirigits, etc...

Comentarios