La Molina corona als nous campions de Catalunya d’esquí alpí infantils i als millors de la 34a Lliga Catalana de la categoria

Les categories infantils d'esquí alpí es van concentrar a La Molina per competir i decidir els millors corredors U14 U16 de les diferents modalitats alpines de la temporada 2016-17.

neu
photo_camera Fotos del Campionats de Catalunya

Des del passat dissabte 8 i fins al dilluns 10 d'abril l'estació de La Molina va acollir la celebració dels Campionats de Catalunya U14 U16 d'esquí alpí. La cita esportiva també va ser puntuable per a la 34a Lliga Catalana Infantil 2016-2017 de la disciplina.

La competició, que va proclamar als campions i campiones de Catalunya de les categories U14 i U16, va donar el tret de sortida el dissabte amb la disputa d'un gegant per continuar el diumenge amb un eslàlom i el dilluns amb un eslàlom paral·lel. Gràcies a l'esforç conjunt dels clubs, voluntaris i organització els esquiadors van poder gaudir de cadascuna de les competicions amb normalitat i amb unes bones condicions de neu tot i les altes temperatures.

IMG_5294

Els corredors Arianna Vilar (MLEC), Aniol Torres (GRANUEC),Cristina Sentis (CANMC) i Jan Isern (GRANUEC) es van proclamar a La Molina Campions de Catalunya Infantils de gegant. Pel que fa a la disciplina d'eslàlom els nous Campions i Campiones de Catalunya van ser la Jara Beso (CAEI), l'Iu Vidal (LMCE), la Jana Suau (CAEI) i en Guillem Bosch (SCC). Finalment la Maria Ruiz (AISC), l'Iu Vidal (LMCE), la Martina Krattli (GRANUEC) i en Jordi Costa (CANMC) es van proclamar guanyadors de la competició de paral·lel i així, es van convertir en els nous Campions i Campiones de Catalunya 2016-17 de la disciplina.

Els Campionats de Catalunya d'Esquí Alpí Infantil van ser les últimes competicions puntuables per a la 34a Lliga Catalana de la categoria. Així doncs es van proclamar també, els millors corredors de la Lliga Catalana. En la categoria U14 els campions van ser l'Arianna Vilar (MLEC) amb 592 punts i l'Iu Vidal (LMCE) amb 830 punts. En canvi, en la categoria U16 els vencedors de la Lliga Catalana van ser la Jana Suau (CAEI) i en Guillem Bosch (SCC) amb 571 i 605 punts respectivament.

Per acabar de la millor manera aquesta temporada es va fer un sorteig de material entre tots els participants. Els més afortunats es van endur cap a casa des de bastons, fins a patinets elèctrics, motxilles, cascs, dessuadores, samarretes, guants o proteccions de competició. Tot això gràcies als col·laboradors: Leki, Söllworld, Megasport i la Botiga XTOT.