11.07.2020 |
Viure als Pirineus

Èxit de la primera edició de la Camins de Llet

La primera edició de la sortida amb bicicletes clàssiques de La Seu d'Urgell ha arrencat amb força.

Una imatge de la jornada.
Una imatge de la jornada.
Èxit de la primera edició de la Camins de Llet

La primera edició de la sortida amb bicicletes clàssiques de La Seu d'Urgell ha arrencat amb força. Una vintena de participants van sortir a les 9 del matí des del cap del Passeig de La Seu d'Urgell.

La corrua ciclista es va dirigir cap a Arfa per l'antic camí Ral i tot seguit van encetar el primer dels dos trams de terra de la jornada per fer cap fins al Mas d'Eroles. Tot seguit, es van enfilar per la general cap a Montferrer on van trencar direcció a Castellbò. 

A la vila càtar van aprofitar per fer un pa amb vi i sucre, un esmorzar de forquilla i ganivet i una entrega de premis/penyores a les bicicletes més pesades (unes ales per ajudar a fer més lleugera la càrrega) i més lleugeres (una clau anglesa ben pesada per compensar amb la resta de participants). 

Amb les forces ben recuperades, el pilot clàssic es va dirigir cap a Vilamitjana pel segon tram de terra i va fer cap fins la plaça de la Trobada ja a Montferrer on es va fer l'últim avituallament del dia i van brindat amb cervesa artesana del pirineu ViP.

Finalment, els ciclistes van arribar a la Plaça dels Oms on es van fer una foto de grup davant de la catedral.

L'organització valora molt positivament la participació, l'ambient, el recorregut i els avituallaments varis del dia i espera poder créixer —moderadament— de cara a l'any vinent amb la col·laboració de les institucions, patrocinadors i entitats.

Èxit de la primera edició de la Camins de Llet
Comentarios