07.08.2020 |
Viure als Pirineus

Una delegació de 16 esportistes participen al 7è Internacional Children’s Games 2016 a Innsbruck

De l’11 al 16 de gener se celebrarà a Innsbruck el 7è Internacional Children Games 2016 en les disciplines d'hivern d'Esquí Alpí, Esquí Fons, Snowboard, Fresstyle, Patinatge Artístic i Patinatge de velocitat (Long Track).

Imatge de la delegació catalana a Innsbruck.
Imatge de la delegació catalana a Innsbruck.
Una delegació de 16 esportistes participen al 7è Internacional Children’s Games 2016 a Innsbruck

Aquest jocs infantils d'hivern, considerats els jocs de la joventut però en edat infantil, promouen els valors de l'esport com a instrument per reunir joves esportistes de tot el món. Acolliran més de 1.000 atletes, d’entre 12 i 15 anys, i entrenadors procedents de fins a 55 països, entre els quals hi haurà una delegació de la ciutat de Barcelona integrada per 16 esportistes de la FCEH. 

En les disciplines de neu competiran els esquiadors d'alpí catalans Jana Suau (GRANUEC), Jordi Beascoechea (LMCE), Lluis Relat (CANMC), Alfred Prieto (CANMC), Ana Vidaor (CAEI) i Adriana Bisbe (CEAC) i els fondistes Maria Iglesias (ANEC), Miquel Auladell (PEC), Martín Morales (BELLVER) i Maria Sellés (BELLVER). "És la primera vegada que participen en aquesta competició i no sabem quin nivell hi ha però intentarem estar a dalt de tot. Anem amb moltes ganes, hem preparat molt bé la carrera", explica Sadurní Betriu, Cap de Comitè d'Esquí de Fons de la FCEH. "L'objectiu és ser competitius envers la resta de participants i aconseguir els millors resultats possibles", diu Vicky Font, entrenadora del grup U14 i U16 de pre tecnificació de la FCEH. 

En les disciplines de neu la FCEH estarà representada pels patinadors d'artístic del Fútbol Club Barcelona Ingrid Riera, Arnau Joly i Marta Joly i pels patinadors de velocitat Rafael Heredia, Ainoa Carreño i Nil Llop. En el cas dels patinadors de velocitat disputaran una prova de 500m, una de 1.000m i una de 1.500m, més una prova anomenada Mass Star, que s'ha inclòs recentment a la olimpíada i és similar a una cursa en grup com les que es realitzen en patinatge sobre rodes."Tot i que només han provat el Long Track una vegada, l'objectiu dels nostres esportistes es aconseguir fer podi en qualsevol de les proves", assegura Ruben Llop, Cap de Comitè de Short Track de la FCEH.

Acompanyaran als atletes de la FCEH els tècnics Judit Lluent (Esquí Alpí), Sandra Gómez (Patinatge de Velocitat), Marta Andrade (Patinatge artístic sobre gel) i Marc Puigsubirà (Esquí Fons). 

Enllaços relacionats
Calendari de competició

Una delegació de 16 esportistes participen al 7è Internacional Children’s Games 2016 a Innsbruck
Comentarios