16.05.2021 |
Viure als Pirineus

ESPORTS D'HIVERN

Ambient assegurat a La Molina per gaudir dels Campionats de Catalunya SBX|SX

En un cap de setmana especial amb diversos actes programats per celebrar els seus 75 anys, La Molina acollirà els Campionats de Catalunya de snowboard cross i ski cross. A més, enguany la cita coincidirà amb la 2a Fase de la Copa d’Espanya Movistar SBX|SX.     

Campionats de Catalunya SBX-SX 2
Campionats de Catalunya SBX-SX 2/FCEH
Ambient assegurat a La Molina per gaudir dels Campionats de Catalunya SBX|SX

Condicions meteorològiques idònies, gruixos de neu fantàstics i assistència de públic assegurada. Amb aquests ingredients es presenten els Campionats de Catalunya SBX|SX d’aquest pròxim cap de setmana a La Molina, el punt de trobada dels riders que volen gaudir de l’snowboard i l’esquí en totes les categories.

L’acció donarà inici dissabte a partir de les 9.30 del matí amb els entrenaments oficials i la fase classificatòria, tot plegat a la pista d’Alabaus com a escenari. Una bona prèvia del que serà el plat fort de diumenge, amb els entrenaments i les finals, també a partir de les 9.30 i a la mateixa zona de l’estació. El lliurament de premis es realitzarà 30’ després de la finalització de la competició.

Per si això fos poc, enguany la prova coincidirà amb la 2a Fase de la Copa d’Espanya Movistar SBX|SX, que seguirà els mateixos horaris que els esmentats anteriorment, tant dissabte com diumenge. Això assegura la participació de riders de la resta de l’Estat que vindran a La Molina a demostrar un alt nivell. La primera fase de la Copa es va disputar a finals del mes de gener a Baqueira Beret.

La Molina continua de festa

Per a l’estació de la Cerdanya no és una temporada qualsevol ja que es troba en plenes celebracions del 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador en tot l’Estat. Precisament, aquest dissabte La Molina dedicarà una jornada a l’esquí dels anys 40 amb una Jornada Retro que inclou una cursa a la Pista Llarga, a més de música en directe i una baixada de torxes a partir de les 19.00 amb més música a la nit.

Ambient assegurat a La Molina per gaudir dels Campionats de Catalunya SBX|SX
Comentarios