31.05.2020 |
Viure als Pirineus

Amb ulls de nena..., prou terrorisme!

Una alumna de 6è curs de l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell ha escrit una carta sobre el terrorisme que ens fa reflexionar a tots i que publiquem a continuació.

L'escola Pau Claris.
L'escola Pau Claris.
Amb ulls de nena..., prou terrorisme!

AMB ULLS DE NENA...

PROU TERRORISME!!

Aquest text és sobre el jihadisme i en record a les víctimes de París.

El jihadisme és un neologisme occidental utilitzat per a denominar a les branques més violentes i radicals de l’Islam polític, caracteritzades per la freqüent i brutal utilització del terrorisme en nom de la “guerra santa”, en nom d’Al.là.

Després de l’atemptat jihadista de divendres passat, crec que els han de parar els peus, perquè estan destrossant la bona convivència i la llibertat al món,  i inciten a que la gent sigui racista amb tots els musulmans, quan la immensa majoria d’ells no hi tenen res a veure.

La cèl·lula terrorista del jihadisme utilitza la religió per matar o bé ferir a persones innocents perquè no comparteixen les seves creences, la seva religió.

Donen una mala imatge de la cultura musulmana, que en realitat és una cultura intel.ligent i bonica.

Fan que la gent d’Occident catalogui  tots els musulmans de terroristes, quan només ho són ells. Igual que quan tothom deia que tots els Bascs eren terroristes, i només ho era un grup determinat de persones (ETA).

En resum, que estan aconseguint que tothom pensi que la cultura musulmana funciona a base d’amenaces i de terrorisme, i no és veritat, és una bonica cultura.

Elena

Amb ulls de nena..., prou terrorisme!
Comentarios