20.09.2021 |
Viure als Pirineus

Voleu fer teatre?

En vistes als assajos de l’espectacle Cercamón, que s’iniciaran el pròxim 17 de juny, s’ha obert el termini per a la selecció de les persones que hi intervindran.

IMG_8138
Imatge de l'obra Cercamón.
Voleu fer teatre?

Enguany es necessiten no només actors i actrius, sinó també músics, ballarins, mags, malabaristes i acròbates, tots ells amateurs, amb l’objectiu de cobrir les diverses arts escèniques que convergien en el cabaret dels anys trenta del segle passat. I és que el Cercamón d’enguany adoptarà aquest format en una versió completament diferent a les precedents.

Els interessats a participar en aquest muntatge escènic es poden inscriure al servei de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Urgell o al facebook d’Estripagecs Teatre. El termini finalitza el dia 15 de juny.

Després de dos anys consecutius a les ruïnes de Costoja, Cercamón tornarà a Vilamitjana, amb dues úniques representacions, els dies 21 i 22 d’agost. La direcció recau novament en Alfons Casal i de la producció de l’espectacle se’n responsabilitza el grup Estripagecs Teatre. El finançament l’assumeixen l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò, l’EMD Vila i Vall de Castellbò i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, amb el suport de l’IDAPA, l’Institut d’Estudies Ilerdencs i la Diputació de Lleida i la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Voleu fer teatre?
Comentarios