22.06.2018 |
Viure als Pirineus

"Les gallines d'Aristot" es passegen per Catalunya Ràdio

El conte de Les gallines d'Aristot (Edicions Salòria) escrit per Isidre Domenjó i il·lustrat per Carme Invernón va ser protagonista de la secció "Llibres per somiar" del programa "L'Ofici d'Educar" de Catalunya Ràdio.

Portada del llibre.
Portada del llibre.
"Les gallines d'Aristot" es passegen per Catalunya Ràdio

Ahir, dimecres 26 d'abril, dins la secció "llibres per somiar" del programa de Catalunya Ràdio "L'ofici d'Educar," el mestre Jaume Centelles va presentar la llegenda de "Les gallines d'Aristot" escrit per Isidre Domenjó i Carme Invernon.

El llibre, que ha estat publicat per Edicions Salòria, forma part de la col·lecció Petit Pirineu i parla de la llegenda que a Aristot, a l'estar situat al capdamunt d'un turó, quan les gallines ponien els ous, aquests rodolaven muntanya a vall fins arribar a Pont de Bar, el poble veï, i clar, ells se'n llepaven els dits. Farts d'aquesta comèdia, els habitants d'Aristot van intentar trobar una solució, i després de pensar-hi molt, una nena va tenir una idea genial: la de posar calces a totes les gallines del poble! I així va ser com va néixer la llegenda de les gallines d'Aristot. 😊

FullSizeRender 2

Comentarios