Aquest dijous el diari Ara publica el número 4 del suplement "Ara Pirineu"

Aquest dijous dia 15 d'octubre el diari Ara publica "Ara Pirineu", un suplement especial de 16 pàgines coordinat per Ricard Lobo. El suplement està dedicat als formatges, en motiu de la Fira de Sant Ermengol que se celebra aquest cap de setmana a la Seu d'Urgell.

Ricard Lobo
photo_camera Ricard Lobo coordina el suplement "Ara Pirineu".

L'objectiu d'aquesta nova publicació és el de donar a conèixer arreu de Catalunya el patrimoni, la cultura i la realitat de les comarques de l'Alt Pirineu i Aran i dinamitzar l'economia i el turisme de les comarques pirinenques.

Aquest "Ara Pirineu" inclou entrevistes a l'escriptor Albert Villaró i a la piragüista Núria Vilarrubla, un reportatge sobre el centenari de la Cooperativa Cadí, un sobre l'empresa d'embotits Obach i un sobre els contes infantils de la col·lecció Petit Pirineu impulsada per Edicions Salòria.