28.10.2020 |
Viure als Pirineus

Aprendre i passar-s’ho bé amb els cursos de la UNED

Aprendre i passar-s’ho bé. Aquesta és la filosofia dels cursos per a sèniors de la UNED de la Seu d’Urgell que enguany compten amb un extraordinari cartell de professors. “Busquem que els alumnes aprenguin moltes coses noves i gaudeixin al màxim de les classes i de les sessions pràctiques que acompanyen tots els temes”, va explicar el professor Carles Gascón.

Els professors dels nous cursos de la UNED sènior de la Seu per aquesta temporada
Els professors dels nous cursos de la UNED sènior de la Seu per aquesta temporada
Aprendre i passar-s’ho bé amb els cursos de la UNED

Els cursos per a sèniors de la UNED estan adreçats a persones de totes les edats que tenen interès per un tema i volen formar-se acadèmicament sense necessitat de fer exàmens. Aprendre per plaer, per formació personal i per créixer com a persones.

L’oferta d’enguany és de tres cursos nous: el primer porta per títol “Astronomia per a aficionats” i l’imparteixen els professors Josep Nieto i Miguel Martín; un segon curs de “Mindfulness i salut mental, millora de la qualitat de vida” que fa la professional Susagna Nevado; i un tercer a càrrec de l’historiador Carles Gascón que es titula “Del món bipolar al xoc de civilitzacions: política, economia i societat entre 1945 i 2018”.

Els cursos són presencials i segons els professors “això és un dels secrets de l’èxit” ja que es generen relacions entre els alumnes a partir de les seves aficions i de les ganes d’aprendre que tots tenen. “Es fan sessions molt pràctiques, amb intercanvis d’opinions, preguntes, casos pràctics i amb una dinàmica de treball molt fresca i suggerent”, explica la Susagna. “Tothom que s’apunta en un curs ho fa perquè allò de què parlem li agrada molt i, per tant, l’aprenentatge, el bon ambient i l’enriquiment personal està garantit”, afegeixen en Josep Nieto i el Miguel Martín.

L’entusiasme dels professors s’encomana i fa que sigui un privilegi poder tenir una oferta com aquesta al Pirineu.

Aprendre i passar-s’ho bé amb els cursos de la UNED
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad