19.07.2018 |
Viure als Pirineus

ESTACIONS D'ESQUÍ

Les estacions de Port Ainé, Espot i la Molina obertes fins al 8 d'abril

El Bus Blanc a l’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm prorrogarà el servei fins al pròxim dia 31 de març i estarà operatiu tots els dies de Setmana Santa, des de diumenge de Rams fins al dia de Pasqua.

Estació esquí Espot, al Pallars Sobirà/Marta Lluvich
Estació esquí Espot, al Pallars Sobirà/Marta Lluvich
Les estacions de Port Ainé, Espot i la Molina obertes fins al 8 d'abril

Gràcies a les nevades dels últims dies del mes de març, les bones condicions meteorològiques i el bon estat de la neu, les estacions de la Molina, Port Ainé i Espot allargaran la temporada d'esquí fins al segon cap de setmana d'abril, és a dir, fins al 8 d'abril. A la Molina i Vallter 2000 amb tarifes especials. La Vall de Núria obrirà el cap de setmana i romandrà tancada entre setmana a partir del 2 d'abril i l'últim dia d'obertura serà el 8 d'abril. 

Les estacions del Grup FGC preparen un final de temporada carregat de propostes lúdiques per aprofitar al màxim els últims dies de neu. En el cas de La Molina, els visitants podran participar en esdeveniments esportius, com la Mountain T-Roc Adventure (24 i 25 de març), nova cursa d'esquí de muntanya per parelles, o el XXII Trofeu Memorial Pepeta Planas (24 de març), una competició de la categoria de veterans. A més, acollirà la ja tradicional Gimcana 'Ous per Pasqua' (29 de març). A l'abril serà el torn de la quarta edició de La Molina Chicken Run (1 d'abril) i la VI Trisnow La Molina (8 d'abril).

Bus Blanc a Sant Joan de l'Erm

El Bus Blanc a l’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm prorrogarà el servei fins al pròxim dia 31 de març i estarà operatiu tots els dies de Setmana Santa, des de diumenge de Rams fins al dia de Pasqua. Aquesta línia de transport públic es va posar en marxa, per tercera temporada consecutiva, el passat 27 de desembre i havia de tancar el 18 de març, però les excel·lents condicions de la neu a l’estació han motivat la prolongació del servei. El vehicle que presta el servei surt a les 8.30 h del matí de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell i fa parades a Montferrer (la Trobada), Aravell, Castellbò i Sant Andreu. De tornada, surt de Sant Joan de l’Erm a les 14.30 h, para a les mateixes poblacions i finalitza el seu recorregut novament a l’estació d’autobusos de la Seu. El viatge en cada sentit té una hora de durada i el bitllet costa 1,50 euros.

Comentarios