Laura Orgué 36a en la primera prova del Mundial de Falun

La fondista catalana es va estrenar el passat dissabte 21 de febrer en la prova de Skiatlon femení del Campionat del Món a Falun.

Laura Orgué
photo_camera Laura Orgué

La ciutat sueca de Falun acull des del passat 18 de febrer i fins a l'1 de març, el Campionat del Món d'esquí de fons que engloba també salts d'esquí i combinada nòrdica. La catalana Laura Orgué va començar la competició el passat dissabte 21 de febrer participant en la prova de Skiatlon femení que consisteix en 7,5 quilòmetres en estil clàssic i 7,5 quilòmetres en estil lliure.

Orgué va arribar en la posició 36 de les 56 fondistes que van prendre la sortida. La catalana va finalitzar els 7,5 quilòmetres d'estil clàssic en el lloc 42 i va anar remuntant posicions en la segona meitat, gràcies al millor rendiment en estil lliure. Finalment, va creuar la meta en el lloc 36, a gairebé 5 minuts de la guanyadora, la noruega Therese Johaug.