04.12.2020 |
Viure als Pirineus

BIBLIOTEQUES

Tot a punt per a la reobertura de la Biblioteca Comtat de Cerdanya

La Biblioteca Comtat de Cerdanya és un dels equipaments públics amb més usuaris de Puigcerdà
Biblioteca Comtat de Cerdanya, de Puigcerdà
Biblioteca Comtat de Cerdanya, de Puigcerdà
Tot a punt per a la reobertura de la Biblioteca Comtat de Cerdanya

Aquest dilluns ha quedat tot preparat per a la reobertura, demà dimarts 12 de maig, de la Biblioteca Comtat de Cerdanya. A partir de demà la Biblioteca de Puigcerdà obrirà en l’horari habitual per oferir préstec a demanda i servei de devolucions. També s’atendrà via telèfon, mail i whatsapp.

S’han netejat i desinfectat els espais, instal·lat mampares protectores als mostradors, redefinit els circuits, delimitat l’espai que podran fer servir els usuaris (que de moment no tindran accés a la sala de lectura i a la col·lecció), posat les caixes per a la devolució de llibres i DVDs, instal·lat cartells informatius, col·locat gels hidroalcohòlics i mascaretes a l’entrada, i s’ha dotat el personal de la biblioteca dels equips de protecció necessaris (mascaretes, viseres i guants).

Els llibres que es retornin passaran una quarantena de 14 dies abans no s’integrin a la col·lecció i puguin tornar a ser cedits en préstec.

Així mateix, les mesures de prevenció més importants a seguir per part dels usuaris seran la distància social, l’ús de mascareta (es recomanarà el seu ús a tots els usuaris) i la desinfecció de mans.

La Biblioteca Comtat de Cerdanya és un dels equipaments públics amb més usuaris del municipi, i realitza una funció cultural i social molt important. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Puigcerdà, s’ha considerat que, amb el pas del municipi a la fase 1, s’havia de reobrir.

Les mesures de seguretat i protecció seguiran els protocols que es dictin des del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.

Tot a punt per a la reobertura de la Biblioteca Comtat de Cerdanya
Comentarios